Saturday, 21 May 2011

tidor kol 8

selalunya korang kalau hari sabtu n ahad korang tido kol b'rape??
mesti kol 10,11,12 atau lebih!!!tapi semalam tertidor kol 8..........
semua sebab alif n adam....kalau ye pon bukak fb..chat lah dengan 
orang sikit...coment gambar orang ke..tulah gunanya facebook!!!!
bukannya untuk main game je..bila orang log out menangis.....
tu ke namanya lelaki???tak patut!!!lepastu kena bagi kat dia balik..
tak patut...kite pon duduk lah sambil menunggu....last last tertidor!!!
bila terjaga nak pegi main tapi mengantok sangat!!hish,geramnye!!!
hari ni bangun awal sekali..pukul 6 pagi..zzuupppp..terus ambik i-pad
bukak fb..bila boring dengan fb,bukak blog pulak!!!baru puas!!abah
kata alif and adam takleh maen i-pad hari ni..bagusss...canteekkkk punyak!!!

                                                                                           Ditulis oleh Khatijah tak pakai tudung>bila nak
                                                                                            pakai tak taulah<huhuhu!!!!!!  :P :P :P                                                         
        khadijah

Saturday, 14 May 2011

Khatijah_menulis

14 Mei 2011
Hye semua yang sedang baca blog saya ni...Apa khabar??Hari Jumaat tu sekolah saya ada buat acara sukan sikit tau!!!Pukul 8 go to canteen breakfast....Cikgu saya bagi meehoon,air kotak milo,epal 2 biji and roti jagung!!!that time semua makan berseleralah!!!on 8:55 loceng berbunyi bermaksud semua kena pergi beratur...lepas beratur,bubuh makanan lebih dalam beg...pukul 9:00 kitorang ada acara lari pecut!!! saya dapat no.1!!!pukul 9:30,tiba - tiba je saya bergaduh dengan kawan baik saya!!!masa tu kitorang semua muka merah je!!nak tahu sebab ape kitorang bergaduh??rahsialah!!pukul 9:35 kitorang ada acara lari ulang alik sambil angkat  pundi kacang...masa tu lawan pulak dengan dia,saya pecut dia..last - last saya menang...dia dapat no4..yang last sekali...dia kata kat kawan dia pasal saya,habis semua murid dalam kelas tak kawan saya!!pukul 10:00,buat lompat jauh berdiri...Aini lompat dapat 5.4 and 6.7 je...saya dapat 7.6 and 9.5..saja nak balas dendam kat dia...padan muka..huhuhu!!pukul 10:30 ada acara baling bola keranjang...beratur punyalah panjang!!!.aini tak tau dapat berapa!!!saya dapat 2.7 and 2.4...pukul 11:00 kitorang makan tengah hari..semua murid yang terlibat dapat nasi ayam and air sirap limau...sedap!!cuma tak dapat makan dengan diorang!!tapi apa saya kisah!!kita dah tak kawan diorang dah!!lepas makan semua duduk dalam kelas sementara nak menunggu pukul 12:05 minit...Aini saja je bisik dekat Fifi sambil menjeling kat saya..buat sakit hati betullah!tiba - tiba kringggggg!!!!!semua kata yeahhh,boleh balik...masa nak turun bukannya nak beratur pown..masing - masing lari macam terlepas daripada kandang!!hishh!!menyampah betullah!!
ditulis oleh Siti Khatijah tak pakai tudung!!!semoga gembira membaca blog saya!!